5 tips voor een geweldige afsluiting van jullie feest!

Als het gaat om de planning van het einde van jullie huwelijksreceptie/feest, is het belangrijk om de gasten niet te moeten teleurstellen met een party killing vibe. Dit zal het laatste memorabele moment van jullie bruiloft zijn. So make it count! Wij hebben door de jaren heen al veel verschillende manieren gezien om een feest af te sluiten. Ik laat jullie nu mijn 5 favorieten zien!

Nummer 1: Fireworks!

Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor vuurwerk! Vuurwerk is een geweldige afsluiter van jullie feest. Iedereen vindt het mooi, speciaal en niks is zo feestelijks als een feest met vuurwerk. Oud en Nieuw wordt bijvoorbeeld erg speciaal door het afsteken van het vuurwerk en het beginnen van een nieuwe start. Dit geldt natuurlijk ook voor een bruiloft!

Nummer 2: Last dance!

Save the last dance! Jij en je partner kunnen een mooie ingestudeerde dans als afsluiter van jullie feest showen! Kies een nummer dat past bij jullie als een stel. Sommige bruidsparen kiezen voor een langzame dans terwijl anderen kiezen voor een swingend nummer.

Nummer 3: Snacks!

Vraag aan de DJ of de band of zij willen omroepen dat er ter afsluiting van het feest een late night snack is! Want wie is er nou niet hongerig na een avondje flink dansen? Denk dan niet aan een standaard broodje of patatje maar laat bijvoorbeeld een Food Truck langskomen met pizza!


Nummer 4: After after party!

Dit is een nieuwe trend. Het moet echt bij jullie passen maar het einde van jullie huwelijksfeest is geen reden om het hele feest te stoppen! Kies een locatie, zorg dat er genoeg taxi’s klaar staan om alle gasten te vervoeren en duik met de gasten nog een paar uur de kroeg in!


Nummer 5: Show your talent! 

Heeft één van jullie twee een uniek talent? Sluit dan de avond af met een unieke ervaring! Pak de microfoon, zing uit je hart, speel piano, gitaar of bedenk iets anders unieks! Er zijn zoveel leuke ideeën om een bruiloft bijzonder af te sluiten!

1 Comment

  • Marie de Jonge Posted 12 november 2019 12:58 pm

    Snacks zijn inderdaad altijd een goede afsluiter van een feest. Wanneer je de hele avond gedanst hebt, heb je wel honger. Ook vind ik het leuk wanneer er op het einde nog even gesproken wordt in de vorm van een dankwoord. Ga deze tips in ieder geval meenemen bij het organiseren van mijn feest.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *