Bohemian Bruiloft

Deze zomer is de Bohemian Bruiloft een echte trend! Creëer een ontspannen sfeer met zelfgeplukte bloemen, vrolijke en kleurrijke decoratie en een luchtige jurk. De locatie van een BOHO bruiloft hoeft helemaal niet duur te zijn, ken jij iemand met een weiland, stukje bos of een mooie ruime achtertuin? Dan is die locatie perfect om door Vier Met Liefde een BOHO bruiloft te stylen. Een Bohemian bruiloft is pas compleet met zoveel mogelijk groen en buitenruimte. Ik hoor jullie al denken, wat als het slecht weer wordt? Een grote schuur of een mooie tent kan een Boho bruiloft nog mooier maken.

Veel Bohemian bruidjes kiezen voor een los en luchtig kapsel gecombineerd met bloemen of een bloemenkrans.

Om het plaatje compleet te maken kan de bruidegom zijn baard laten staan, een leuke hoed dragen en de bretels van zijn opa uit de kast trekken.

Decoratie maakt het verschil op je Bohemian bruiloft! Verzamel een heleboel oude jampotten of cola flesjes en verwijder de stickers van de potjes. Plaats hier de bloemen in en je hebt een speels en trendy effect. De gasten zullen de tafelsetting geweldig vinden en het hoeft niet veel geld te kosten. Met de juiste bloemen kun je snel het gewenste effect krijgen. Dit is lekker rommelig en speels!

Om het BOHO plaatje helemaal af te maken, zouden jullie de gasten een dresscode kunnen geven. Vernomen Boho chic of summer chic op de uitnodiging en iedereen komt in dezelfde kledingstijl. Lichte zomerse jurkjes voor de vrouwen en bretels, bow tie voor de mannen. Dit maakt het plaatje compleet en de foto’s zullen er geweldig uit komen te zien! The sky is the limit. Wij van Vier Met Liefde kunnen al jullie styling ideeën omzetten tot de mooiste dag van jullie leven!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *