Trend alert! Vintage trouwpak!

Ook voor de man is er veel variatie op het gebied van trouwpak trends gaande. Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar vintage of de jaren ’30 trouwpakken zijn dit seizoen he-le-maal hip! Van geruite tot donkergroene pakken en van pastel roze tot rode velvet pakken, je ziet ze overal dit jaar! De pakken hoeven gelukkig niet meer standaard te zijn, ook de man mag gezien worden op de grote dag. Van een leuk “ouderwets” stofje voor een winter wedding tot een linnen pak voor een zomer bruiloft, vintage trouwpakken zijn hot! Dus wil jij graag dat je man in een hip en vintage pak gaat trouwen? Laat hem dan subtiel deze blog eventjes doorlezen.

Wanneer je accessoires voor bij je trouwpak zoekt, zoals een pochet, strik, stropdas, een mooie riem of mooie schoenen, is het vooral belangrijk dat het niet hoeft te kloppen met het geheel. Mix and match is the key in de vintage trend! Hoe meer verschillende materialen, des te meer het de vintage stijl versterkt. Dus ga aan de slag en durf te combineren.

Is jouw pak in een opvallende kleur zoals donkergroen of bordeaux rood? Let er dan op dat de accessoires niet vloeken. Is jouw pak met bijvoorbeeld een geruit printje? Kies dan voor een klassieke kleur schoenen en riem en doe gek bij het uitkiezen van je stropdas of strik. Denk voor een strik of stropdas bijvoorbeeld ook eens aan een ander soort stof. Zie hieronder een aantal leuke combinaties.Wil je er zeker van zijn dat je niet volledig de plank mis slaat? Overleg dan van te voren met de bruid wat het thema wordt en neem deze kennis mee naar de winkel. Ook is het goed om even tegen jullie weddingplanner en/of stylist te zeggen welke kleuren combinaties je voor je trouwpak hebt gekozen. Dan kunnen zij deze informatie ook doorspelen aan de bloemist. Je lieftallige bruid zal je erg dankbaar zijn dat ze geen paars boeket heeft gekozen.

Tot de volgende keer! Liefs Lobke en Nadine

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *