Trouwen in de herfst

Trouwen jullie in de herfst? Dan is het leuk om je styling thema hier op aan te passen. Maak bij het kiezen van een boeket gebruik van mooie herfstbloemen en ook de tafels kunnen erg mooi gedekt worden met kastanjes, stoere boomstamschijven en oranje en rode ornamenten.

De herfst begint op 21 september en duurt tot 20 december. Houd er rekening mee dat de gemiddelde temperatuur rond de 11 graden ligt. Denk dus bijvoorbeeld aan een jasje, of iets om over je schouders heen te slaan als je op een buitenlocatie foto’s gaat maken. Plan het fotograferen niet te laat in de middag want tijdens de herfstperiode wordt het al vroeg schemerig. Zorg ook voor een back-up plan, mocht het heel hard regenen kunnen jullie verkassen naar een binnen locatie om foto’s te laten maken.

Trouwen jullie in een koude schuur of wellicht zelfs buiten? Zorg er dan voor dat er voldoende plaids voor de gasten beschikbaar zijn. Wat helemaal gezellig staat zijn vuurschalen of een kampvuur. Let op, hier is wel een vergunning voor nodig. Deze kun je aanvragen bij de gemeente.

Dan iets wat wij van Vier Met Liefde super leuk vinden! De styling van de grote dag. Wij zouden tijdens een herfstbruiloft veel gebruik maken van juten accessoires, juten strikken om de stoelen, veel rood/oranje gedroogde bladeren, boomstamschijven om je taart op de showen, warme chocolademelk en nog veel meer.

Als jouw hele bruiloft een herfstthema heeft, is het ook leuk om de trouwkaarten in deze stijl te versturen toch? Wist je dat wij van Vier Met Liefde zelfs een custom made trouwkaart kunnen verzorgen? Wij helpen jullie graag in alle fases van jullie bruiloft.

Tot de volgende keer! Liefs Lobke en Nadine

2 Comments

  • bruidegom om te zijn Posted 16 juli 2019 8:11 am

    Bedankt voor de leuke informatie! Ik ga zelf binnenkort trouwen, en ben al wekenlang aan het rondneuzen op internet naar tips en leuke verhalen als voorpret.

  • evenementen organisator Posted 7 augustus 2019 1:07 pm

    Leuk artikel om te lezen en mooie foto’s.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *