Verbinding

Wat vinden wij belangrijk

Vier Met Liefde staat voor het begrijpen van jullie unieke liefde en verbinding. Echt weten met wie en voor wie we een evenement creëren. We beginnen dus bij het begin; elkaar ontmoeten en leren kennen. Wees gewaarschuwd, afspraken met ons kunnen zorgen voor de slappe lach! Daarna kunnen wij inschatten waar jullie Vier Met Liefde bij nodig hebben maar dit hangt natuurlijk af van jullie behoeften en fantasieën.

Wij geloven in onze kracht en samen staan wij nog sterker. Wij zijn beide goed in verschillende onderdelen en deze diensten bieden wij daarom ook apart aan jullie aan!

Lobke en Nadine

Huwelijksaanzoek
250
Wil jij jouw grote liefde ten huwelijk vragen? En heb je daar hulp bij nodig of ben je op zoek naar originele ideeën? Neem dan contact met ons op en vraag het huwelijksaanzoek pakket aan. Dan hoef jij je straks alleen nog te concentreren op de allerbelangrijkste vraag die je ooit gaat stellen!
Ceremoniemeester
1000

Het coördineren van de huwelijksdag is een verantwoordelijke taak en niet iedereen heeft de optie een familielid of vriend in te zetten. Daarnaast wil je dat ook zij optimaal kunnen genieten op deze dag. Om deze reden wordt er gebruik gemaakt van een professionele ceremoniemeester.

Trouwambtenaar
500

Wij zijn gecertificeerd BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand), zelfstandige trouwambtenaar. Wij kunnen ceremoniële huwelijken voltrekken, vriendschapsceremonies houden en de ceremonie voor huwelijksgeloften leiden op de door jullie uitgekozen locatie.

Huwelijksreis
500
Wij kunnen jullie helpen bij het creëren van de reis die jullie voor ogen hebben. Wij denken met met jullie mee over jullie droom vakantie en daarna maken wij een persoonlijk reisplan, helemaal compleet met plekken om te verblijven, alle leuke restaurantjes en dingen om te doen. Wij zorgen er voor dat jullie over alle informatie beschikken om jullie droomreis tot een groot succes te maken en te kunnen boeken.
Trouwkaart
vanaf 250
Willen jullie een unieke trouwkaart laten ontwerpen? Heb jij het ontwerp van jullie trouwkaart al in je hoofd? Maar heb je geen idee hoe je dit moet realiseren? Kun je de ideeën omschrijven en heb je inspiratie? Dan kunnen wij voor jullie een origineel en unieke trouwkaart ontwerpen. Dat doen wij graag in samenwerking met jullie. De drukkosten bepalen wij aan de hand van jullie wensen.
Styling
vanaf 550
Met de juiste liefde en aandacht voor styling kunnen wij jullie grote dag nog leuker, hipper en vooral persoonlijker maken. Je hebt misschien al een styling plaatje in je hoofd met de leukste ideeën. Maar hoe wordt dit plaatje werkelijkheid? Of misschien heb je juist geen idee en wil je daar al brainstormend achterkomen of gewoon advies voor de styling? Vier Met Liefde kan jullie overal bij helpen!