Vier met Liefde!

Dit zijn wij!

0
Dagen vriendinnen
Wij zijn inmiddels 5 jaar vriendinnen, kennen elkaar door en door en vullen elkaar perfect aan. Dit maakt ons een top team!
0
Sarcastische grappen
Mensen die humor gebruiken hebben minder stress, zijn productiever en zijn gelukkiger. Het gaat erom dat we met meer plezier in het werk en leven staan.
0
Dagen team
It takes teamwork to make a dream work!
Hi there!

Wie zijn wij?

Wij zijn Lobke en Nadine en wij zijn creatief, eigenzinnig en samen een ontzettend sterk team! Wij zijn verliefd op de mooiste liefdesverhalen en onze hobby is organiseren. Dus waarom zouden wij dan niet van onze hobby ons werk maken! Wij zijn zoals ze zeggen echte regeltantes, hebben een groot organisatietalent, zijn onwijs creatief en zijn verliefd op de liefde. Mensen en hun persoonlijke verhalen fascineren ons! Wij zijn inmiddels 5 jaar vriendinnen, kunnen erg genieten van lekker koken, een goede fles wijn en veel sarcastische grappen. Als weddingplanners zijn wij het perfecte team en vullen wij elkaar goed aan. Wij volgen alle trends van ons vak maar vinden het altijd leuk om buiten de kaders te denken. Met onze positieve karakters denken wij nooit in problemen maar altijd in oplossingen. De wensen van de klant staan altijd bovenaan! Het is jullie dag en wij zorgen er voor dat deze dag jullie wensen en karakters weerspiegelt. Door de juiste vragen te stellen zorgen wij voor rust, helderheid en zetten wij jullie mooiste fantasieën om in een dag om nooit te vergeten!

Lobke
Lobke
Weddingplanner, Ceremoniemeester en Zelfstandig Trouwambtenaar
Als kind was ik graag aan het lezen. Vooral de verhalen over verliefd zijn, trouwen en gelukkig zijn, hebben mij altijd een licht en fijn gevoel...
Nadine
Nadine
Weddingplanner, Ceremoniemeester, Stylist, Fotograaf en Grafisch Vormgever
Ik ben ontzettend creatief en gek op alles wat te maken heeft met design, fotografie, interieur, styling, organiseren en ontwerpen. Naast Vier Met...