Styling

Styling

Styling krijgt steeds een prominentere plek op bruiloften en daar worden Lobke en ik heel erg blij van! Met de juiste liefde en aandacht kunnen wij jullie grote dag nog leuker, hipper en vooral persoonlijker maken. Je hebt misschien al een styling plaatje in je hoofd, een Pinterest bord aangemaakt, alle magazines doorgelezen en vele Instagram accounts afgestruind voor de leukste ideeën. Maar hoe wordt dit plaatje werkelijkheid? Of misschien heb je juist geen idee over hoe je de aankleding van jullie grote dag moet gaan verzorgen. Wil je daar al brainstormend achterkomen of gewoon advies voor de styling? Wij noteren tijdens onze afspraak al jullie wensen en ga daarna aan de slag met een uitgebreid stylingplan.

Op de dag zelf zorgen wij dat alles tot in de puntjes gestyled is! Styling voor de hele dag of alleen voor de ceremonie of het diner is allemaal mogelijk. Vier Met Liefde! Van enkel een styling advies voor bijvoorbeeld een DIY (Do It Yourself) bruiloft tot het uitbesteden van de complete styling waarbij Vier Met liefde je een stylingpakket opstelt (koop en/of huur). Alles is mogelijk, the sky is the limit!

Wat kost zoiets? Styling is per bruiloft anders en daarom is het erg lastig om daar een vaste prijs aan te geven. De prijs is vanaf 550 euro inclusief op-en afbouw, exclusief (gehuurde) materialen en reiskosten. We gaan daarom graag met je in gesprek over jullie wensen en maken dan een vrijblijvende offerte voor je!