Trouwbeurs For Your Wedding – Hardenberg

Daar loop je dan, in je prachtige trouwjurk op een mooie herfstdag in het bos. De muziek speelt en in de verte zie je al je vrienden en familie al klaar zitten, rondom het wit kanten prieeltje op een mooie open plek in het bos. Je ruikt de bomen en bladeren en je weet dat je zo meteen het Ja-woord gaat geven aan je geliefde. Dit is het moment waar je al heel lang over droomde en eindelijk is het dan zover….je gaat trouwen!

Afgelopen weekend stonden wij op de trouwbeurs For Your Wedding in Hardenberg. De beurs waar bruidsparen met familie en vrienden inspiratie op konden doen voor hun mooie dag. Dit kon van trouwauto tot trouwjurk, van fotograaf tot verre reizen specialist. Wij waren ook van de partij en gaven de aanstaande bruidsparen alvast een voorproefje van de grote dag. En wat zijn er veel leuke foto’s gemaakt! Verliefde stelletjes namen plaats bij ons prieeltje in het bos, maar ook moeders, zussen en vriendinnen kwamen op de foto te staan. Alles werd er aan gedaan om een originele foto te maken waar de liefde vanaf spatte! De prijs: Vier Met Liefde komt de styling doen van je bruiloft!

En wat hebben we een leuke gesprekken gevoerd! Van bruidsparen die alles tot in de puntjes geregeld hebben tot bruiden die de hulp en inspiratie voor de grote dag goed kunnen gebruiken.

Voor ons ook erg leerzaam en inspirerend, want we hebben vaak gehoord dat de styling een onderdeel is waar veel bruidsparen moeite mee hebben. Ideeën zijn er genoeg maar hoe breng je alles samen? Dat is vaak de vraag en laten wij daar nu in gespecialiseerd zijn!

Het geeft ons alleen maar meer energie om de bruidsparen in Nederland te ondersteunen bij het organiseren van de bruiloft van jullie dromen!

En dan nu de winnaar van de win-actie:

Het was erg lastig een keuze te maken uit alle liefdevolle en originele foto’s en helaas kan er maar één de winnaar zijn.

Lieve Rosan en Guus,

Jullie zijn het geworden! Wij komen met veel liefde de styling verzorgen bij jullie mooiste dag! Van jullie foto’s spatte de meeste liefde en plezier af!!! Jullie mogen ons een berichtje sturen en dan komen wij gauw bij jullie langs.

P.s. Voor alle andere deelnemers:

We zijn zo blij met jullie enthousiaste reacties en de massale deelname aan onze win-actie, dat wij hier graag iets voor terug willen doen. Wanneer je ons in 2018 boekt voor ondersteuning bij het organiseren van jullie bruiloft, krijgen jullie 20% korting op het eindbedrag. Het kan dus gaan om styling, de organisatie van A tot Z maar ook een pakket of één van onze losse diensten, alles is mogelijk! Zullen we samen de liefde gaan vieren? Neem dan contact met ons op via info@viermetliefde.nl. Wij plannen vervolgens een kennismakingsgesprek om te kijken wat Vier Met Liefde voor jullie kan betekenen!

Bedankt voor jullie enthousiasme, mooie verhalen en energie!

Vier Met Liefde,

Nadine & Lobke

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *